Melkproductie

Jaarlijks halen we miljoenen liters op in de BENELUX. Deze melk moet uiteindelijk de zuivelfabrieken bereiken om zo bij u te kunnen belanden. Hiervoor worden speciale voertuigen ingezet, die Rijdende Melkontvangst of RMO worden genoemd. Chauffeurs die deze voertuigen besturen moeten gecertificeerd zijn door MCC, het instituut dat zich bezighoudt met kwaliteitsborging in agrofood in België. 

Gecertificeerd transport van uw zuivelproducten

Het ophalen en transporteren van levensmiddelen is een stiel apart. Gertrans beschikt over de nodige certificaten en de juiste voertuigen zodat ze steeds een verantwoord en betrouwbaar vervoer kunnen garanderen. Gertrans kan u inschakelen voor het vervoer van:

  • Weiconcentraat;
  • Dunne kaaswei;
  • Rauwe of getermiseerde koemelk;
  • Rauwe of getermiseerde geitenmelk. 

Voor het ophalen van de melk beschikken we bij Gertrans over voertuigen met uiteenlopende volumes zodat we in staat zouden zijn om bij elke veehouder de melk op te halen. Voor onze klanten voorzien we dan ook graag een planning op maat, aangezien elk melktransport verschillend is. Door de inzet van de juiste voertuigen kunnen we efficiënt werken en u steeds interessante tarieven aanbieden! 

Onze gepassioneerde en gekwalificeerde chauffeurs

Onze ploeg van drie chauffeurs verzorgt het transport van uw melkproducten en wordt geleid door één ervaren coördinator. Onze coördinator is dan ook uw aanspreekpunt. U geniet met andere woorden van de luxe dat u slechts één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen en opmerkingen. 

Onze chauffeurs zijn verantwoordelijk voor een betrouwbaar transport. Om dat te blijven garanderen en te blijven voldoen aan de vereisten, volgen ze geregeld bijscholingen. Bovendien bezorgen we uw producten steeds op het aangegeven of afgesproken tijdstip en kan u dankzij onze flexibele ingesteldheid ons ook inschakelen tijdens de weekends en na de kantooruren. Bij Gertrans zijn we zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag voor u bereikbaar! 

Een interessant kostenplaatje, onze verantwoordelijkheid

In onze facturering bieden we onze opdrachtgevers flexibiliteit. U kan kiezen uit een literprijs of een kilometerprijs, dewelke hoe dan ook concurrentiële tarieven zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het financiële aspect van uw melktransport of kijken even bij de referenties van een overzicht van tevreden klanten. Wij staan te uwer beschikking! 

Contact

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met onze medewerkers die u graag te woord staan en een antwoord bieden op al uw vragen.

Copyright © all rights reserved.