OVER ONS

Uw melk met liefde vervoerd

Zeventien jaar geleden is Gertrans op kleine schaal begonnen met het transport van vloeibare levensmiddelen. In de loop der tijd is ons bedrijf uitgegroeid tot een onderneming die gespecialiseerd is in het transporteren van allerlei melkproducten. Intussen hebben we een uitgebreide kring van tevreden en steeds wederkerende klanten weten opbouwen, waardoor ons bedrijf een stevige groei kende en een uitbreiding van onze middelen en transportmogelijkheden noodzakelijk werd. 

Inmiddels beschikken we over een uitgebreid wagenpark dat volledig afgestemd is op onze doelen. De enorme hoeveelheid melk die geproduceerd wordt door koeien, moet uiteraard zijn weg vinden naar de zuivelfabrieken om uiteindelijk bij u te kunnen belanden. U kan zich voorstellen dat het transport van dergelijke hoeveelheden een nauwkeurige logistieke prestatie vereist. Melk is onze passie en daarom zijn wij voortdurend onderweg om deze uitdaging dag in dag uit met succes te volbrengen! 

Contact

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat uw melkproducten zorgvuldig behandelt en vervoert? Neemt dan contact op met ons voor meer informatie of voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte.

In beeld

Copyright © all rights reserved.